desember 2012 (kristellins)

Mine nyttårsforsetter for 2013

  Dato: 31.12.2012 Klokken: 13:35 Kommentarer: 0

Hei! 

Mine nyttårsforsetter er jeg veldig dårlig på å følge, men skal prøve veldig på det i 2013.


1. Fokusere mye på fotballen. Gjøre mitt beste på treninger og kamper, øve mye og bli enda bedre.
2. Bruke enda mer tid med venner. Bruke mindre tid på pc og tv.


3. Ta vare på alle de gode minnene fra 2012. Blant annet sydenturen til Tyrkia om sommeren der vi møtte noen fantastiske folk!


4. Fokusere mye på skole. Nå går jo jeg inn i mitt siste halvår av 10 klasse og da kommer det mye eksamener osv.
5. Kjøpe ting jeg virkelig vil ha og ikke bare ting jeg aldri kommer til å bruke. Kvalitet foran kvantitet.

 

Har du noen nyttårsforsetter?


 

Mitt 2012 #1

  Dato: 30.12.2012 Klokken: 16:31 Kommentarer: 4

Januar:Det var NM på ski her på Voss. En helt utrolig opplevelse å få se de store skistjernene stå på ski her. Skolene reiste opp å så på og jeg husker at det var en veldig spennende dag med masse masse vind. På bildene over ser du Therese Johaug, Marit Bjørgen, Nrk studioet og Petter Northug. Utrolig kult.

Februar:Var masse med venner og tok spesielt masse bilder ute. Vi tok med kjoler ute og i 20 minusgrader var det vel litt av ett syn å se jenter stå ute i kjole. Haha!

Mars&AprilVar mye i kirken siden jeg skulle konfirmere meg. Vi var på forberedelser, gudstjenester og samlet inn penger til Kirkens Nødhjelp. Jeg, Helena og Miriam gikk sammen og samlet inn penger, fikk tatt veldig lite bilder i og med at jeg var opptatt med konfirmasjonsforberedelser.

Mai:

COPYRIGHT: Svein Ulvund


Hadde mitt livs beste dag som konfirmant. Først i kirken og så selskap hjemme. Gode kaker, familie, bilder osv - akkurat  sånn som konfirmasjoner alltid er. Hadde en fantastisk dag!

Her var del 1 av mitt 2012. Synes?


 

Julegaver # 2

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 16:00 Kommentarer: 2

Del 3 kommer senere. Synes om del 2 av mine julegaver?


Candy heart

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 14:06 Kommentarer: 2Idag våknet jeg 12.30 og sitter nå og ser på Tour De Ski. Idag kommer tante og onkel og søskenbarna våre siden lillesøsteren min hadde bursdag igår. Flere bilder osv kommer senere idag. 

Synes om bildet?

Dagens bilder

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 21:08 Kommentarer: 6
Siden jeg feilet brutalt som bursdagsfotograf (til mitt forsvar så ble jeg bare jaget bort fra stuen og kjøkkenet, hehehe) så får dere heller se dagens bilder som jeg tok av katten når han satt så fredelig ute på ett bord. Jeg tok noen bursdagsbilder, men de får dere se imorgen heller.

Synes om bildene?

Cupcakes

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 18:25 Kommentarer: 0
Ble du sulten og fikk lyst på cupcakes nå? Hihi. Lillesøsteren min har bursdag idag og har derfor selskap med en gjeng med jenter. Det høres veldig godt fra kjøkkenet når de i dette øyeblikk spiser taco. I anledning bursdagen hennes lagde vi cupcakes med frosting og pyntet dem litt. Det ble faktisk ganske vellykket selv om vi brukte Toro muffins. 

Jeg har tatt på meg oppdraget som fotograf ikveld så bilder fra jentepartyet kommer ikveld eller imorgen, om jeg får noen vellykkede bilder såklart. 

Fikk du lyst på cupcakes nå? Synes om bildene?

Addicted to Essie

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 13:01 Kommentarer: 0Mine tre kjære bebier, hihi. Essie neglelakkene er helt fantastiske! Trenger kun ett strøk og de sitter kjempelenge på neglene. I tillegg er de jo veldig fine å se på da. JA - de koster 129 kr, men de er verdt hver eneste krone. 

Har du noen Essie neglelakker du er fornøyd med?

Lager headere

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 10:05 Kommentarer: 6

Hei! 

Idag føler jeg meg veldig i det gavmilde hjørnet og vil derfor lage headere til dere - om dere vil. Her er noen eksempel på hva jeg har laget:


Kravene for at jeg skal lage til deg er:
1. Bildene MÅ være i god kvalitet og helst litt "avlange" på en måte, da blir headeren finest.
2. Du må beholde skriften som viser at jeg har laget den.

Send inn bilder til meg - i kommentarfeltet via bloggen din eller på epost: kristina-u97@hotmail.com
Jeg bruker Photoshop til redigeringen. 

Vil du ha header?


 

Ssbk - Sofie Kvelland

  Dato: 27.12.2012 Klokken: 22:01 Kommentarer: 5

Hei! 

Jeg har tenkt til å starte med å anbefale blogger sånn av og til og derfor vil jeg at DU legger igjen din blogg så jeg kan sjekke den ut så kanskje det blir din blogg jeg anbefaler neste gang? :) Bloggeren jeg skal anbefale denne gang er Sofie Kvelland. Sofie er definisjonen av perfekt, helt sant virkelig. 


Sofie er en veldig inspirerende jente. Hun blogger om egentlig det meste, men hovedtemaet ligger på mote og fashion. Hun kler seg råbra, sminker seg like bra som hun kler seg og har virkelig den sansen for stil. Håret hennes er så utrolig fint, misunnelig til tusen, men hadde nok ikke passet det selv! Denne jenta er råflink til å skrive og ta bilder - noe som er en veldig god egenskap. Hun er 16 år, 16 år. Om du ikke leser denne bloggen går du glipp av veldig mye. Inspirasjon til tusen er Sofie. Du er virkelig en av mine favorittblogger! Digger deg :)

Leser du bloggen til Sofie? 

 

dagens detaljer

  Dato: 27.12.2012 Klokken: 12:59 Kommentarer: 0

Genser H&M - Klokke CMYK - Smykke CUBUS - Sko TIMBERLAND

Dagen idag skal bli brukt på å ta bilder til blogginnlegg og egentlig til bloggarbeid. Skal forhåndsskrive noen innlegg, men hva vil dere lese om? Kan du hjelpe meg? Bruk 10 sekunder på å skrive hva du vil lese om - det er det beste for meg og dere. Forresten; jeg vant i luke 24 på blush.no, ett gavekort på 200 kr! Skikkelig glad, jeg pleier aldri å vinne så det var kult at jeg vant. Men har heller ikke peiling på hva jeg skal velge meg da..

Hva vil du lese om på bloggen? Synes om dages detaljer bildene? 

Mine leppestifter

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 20:45 Kommentarer: 0Var noen som ville se - så versegod. 

Har du noen av de samme?

red lips

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 15:50 Kommentarer: 2Kjører på med røde lepper idag. Bare avslapping, spise julemiddagsrester, høre på musikk og spise julegodteri er vel det romjulen er til for eller hva? Imorgen skal jeg og en venninne gå julebukk, det skal jo bli interessant. Juletradisjon vet dere. Jeg lurte bare på en ting jeg - vil dere se leppestiftene mine? Litt av ett spørsmål, men men. Har dere fine lesere hatt en fin dag? Resten av julegavene kommer forresten i deler senere.

Skal du gå julebukk? Vil du se mine leppestifter?

Julegaver # 1 - Sminke

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 12:52 Kommentarer: 3Her er del en av mine julegaver. Resten av gavene kommer senere. Forresten; gå innom her - en søt jente har en kjempestor konkurranse der du blant annet kan vinne Acne skjerf, parfyme og klær fra Nelly. Jeg er ivertfall med, bli med du også!

Synes om del en av mine gaver?

- Kristina

gårsdagen

  Dato: 25.12.2012 Klokken: 19:04 Kommentarer: 1

Heisann! 

Skal jeg begynne å blogge på bokmål? Eller fortsetta å blogga på nynorsk? Vil veta kva du synes er best. Bokmål eller nynorsk? Igår var ein veldig koselig dag. Når me våkner får me eit blad og litt julegodis før me hopper inn i kosedressen og ser på Tre nøtter til Askepott. Tradisjon. Iphone bilder frå gårsdagen:
Mine gaver, såå fornøyd.

No skal eg straks fyka bort til noen venninner. Men fyst, vil du at eg skal blogga på nynorsk eller bokmål? Kva fekk du til jul?
SKAL EG VISA KVA EG FEKK TIL JUL? :) 

- Kristina 

My new love

  Dato: 25.12.2012 Klokken: 14:01 Kommentarer: 2

 

Ah, love love love! 

Kva fekk du til jul i år?

 

- Kristina 

God jul

  Dato: 24.12.2012 Klokken: 22:20 Kommentarer: 0

Hei!

 

Har hatt ein fantastisk dag. Har fått så mykje fint til jul. Håpar de har hatt ei superfin jul og fått mykje fint. Eg ska berre anbefala dekan å gå inn på julekalendaren til NEVER NAKED her. Annette Haga står bak nettbutikken. Med sin fantastiske smak for klede tar butikken inn ulike merker som bla.a Runwaydreamz, Jeffrey Campbell og Wildfox. Du kan delta heilt fram til 26 desember. Klikk deg inn og sjekk det ut :)

Q: Har du fått noko fint til jul? Og har du sjekka ut Never Naked på facebook?

- Kristina