februar 2013 (kristellins)

out

  Dato: 25.02.2013 Klokken: 17:56 Kommentarer: 0

Hei!

Hvert øyeblikk får jeg besøk av to venninner og vi skal først ta noen bilder før det blir mørkt også skal vi se en film, blir koseliig :) Dagen idag har kun bestått av skole + de to daglige episodene av Home&Away, haha er jo helt frelst! Braxton brødrene, Bianca, Charlie og Ruby er mine favoritter - er så u t r o l i g spennende for tiden. 


Hva gjør du idag? Ser du på Home & Away?
 

konkurranse hos: sofie kvelland

  Dato: 24.02.2013 Klokken: 17:02 Kommentarer: 0

Heisann hoppsann!

Kom over en konkurranse på Sofie Kvelland sin blogg. Konkurransen går ut på at man skal svare på noen spørsmål ang den nye Caffe Rosso som kan bli kjøpt hos 7ELEVEN :)


Hun deler ut hele 11 premier. Premiene er slike VISA-gavekort som du kan bruke i alle 7ELEVEN kiosker og alle steder, på nett og i vanlige butikker som tar VISA kort. Totalt skal premier for 3500 kr deles ut! 


Høres ikke dette veldig flott ut?


 

tanker rundt langrenn

  Dato: 24.02.2013 Klokken: 12:14 Kommentarer: 0

Hei!

Idag tenkte jeg å ta opp temaet langrenn. Langrenn blir diskutert opp, ned og i mente. Norge må levere. Norge må ta flest mulig gull (helst alle). Om Norge har en dårlig dag er det flaut. Om Norge ikke leverer er vi ikke verdens beste skinasjon lenger. 

Hvorfor er det sånn? Norge er verdens beste. Northug og Bjørgen er verdens beste skiløperer, men det folk ikke skjønner er at til og med de aller beste kan ha en dårlig dag. Folk skjønner det om en fotballspiller har en dårlig dag, men det samme gjelder for langrennsløpere! Etter dagens sprintstafett hagler det inn med stygge kommentarer på facebook og gudene vet hvilke andre steder. "Flaut" er en av kommentarene som kom inn på facebook. Skal jeg si deg flaut? Kommentaren din. Golberg og Northug er ikke maskiner. De er kjøtt og blod akkurat som du som skrev denne patetiske kommentaren. Golberg hadde en dårlig dag og det må vi bare godta. Vi kan ikke bli flaue over han pga en simpel dårlig dag! Det er da vel for pokker flere konkurranser i dette mesterskapet - så hvorfor klage? Norge tar uansett med seg det meste av medaljer som deles ut? Kan vi ikke bare la dem ha en dårlig dag da? 
Selv om Norge er verdens beste skinasjon så kan vi feile en gang i blandt. Vi er bare helt utrolige om vi skal psyke ned de løperene som representerer Norge som nasjon. Slutt å psyke dem ned om de har en dårlig dag - psyk dem opp! De går for Norge, respekter dem.

Norge er verdens beste skinasjon - selv om vi også har dårlige dager.

new in: ebay

  Dato: 23.02.2013 Klokken: 19:11 Kommentarer: 0
Synes?

saturday

  Dato: 23.02.2013 Klokken: 14:24 Kommentarer: 2

God dag!

I øyeblikket sitter jeg å ser på VM i langrenn - gutta som er i ilden nå. Og fikk dere med dere damene? For en dominans, Norge er de alleraller beste! Søsteren min kom akkurat inn med en pakke fra ebay som jeg tenker å vise senere i dag? Nydelig iphone deksel som kom idag, gjorde dagen virkelig :) Ute skinner solen og etter langrenn skal jeg og 3 andre ned på Kiwi å selge sånne fine bursdagskort der pengene går til Norway Cup kassa - vel hva gjør vi ikke for Norway Cup? Hihi.Vil dere se hva som skjulte seg i pakken fra Ebay?

anbefaling: mac mineralize skinfinish natural

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 18:45 Kommentarer: 0

Hei!Mac mineralize skinfinish natural er ett "baked powder" som betyr at selve pudderet er bakt og har en "kul" - ah, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Designet, noe som gjelder så og si alle mac produkter - det er jo nydelig! Svart, enkelt og classy. Dette pudderet har ikke god dekkevne, men heller litt dårligere dekkevne - noe som faktisk er poenget.

Dette produktet bruker jeg så og si hver dag. Påfører det etter jeg har tatt på concealer og evnt foundation. Jeg bruker det som ett pudder som skal matte ned huden og holde på plass sminken enda lengre. Jeg elsker dette pudderet! Det er det beste jeg har prøvd. Man ser ikke kakete ut etter å ha påført det og det som gjør at dette pudderet blir enda bedre er at det er lett å arbeide med, sitter hele dagen og holder sminken i tipp topp stand. Har du veldig fin hud og ikke trenger concealer eller foundation er dette en grei løsning i og med at det ser naturlig ut, har en helt ok dekkevne om du allikevel har lyst til å bruke noe sminke.Jeg bruker KICKS kabuki 110 å påføre dette med. Du får mer produkt på børsten om du bruker en kabuki børste, i og med at den er litt "hardere". Produktet ligger på rundt 250 kr - noe som er i en ganske stiv prisklasse, men om du er ute etter et bra pudder som varer lenge er dette en veldig god investering. Jeg har mitt i fargen "light plus" og kjøpte det på MAC butikken i Bergen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        dette produktet er IKKE sponset

Har du brukt/har lyst til å bruke dette?

escada cherry in the air

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 13:19 Kommentarer: 2

Hei!

Nå har Escada lansert en ny sommerparfyme, Cherry in the air. Dette er en limited edition parfyme og blogg.no gir ut 50 parfymer til 50 heldige bloggere som skriver om dette på bloggen sin. Jeg er ivertfall med og håper veldig på å vinne den, Escada sine parfymer er så utrolig utrolig gode og denne er nok intet unntak. 

 

siden sist..

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 12:32 Kommentarer: 0


..har jeg vært i Bergen med både lillesøster og klassen, Rosendal med bestevenninna, gått på langrennski, vært myye med Helena og Sunniva og bare nytt vinterferien som uheldigvis snart er over. Da er det fullt fokus og tilbake til skolebenken. Jaja, har jo London å se frem til, så får minne meg selv på det ofte. 

 

Hva har du gjort siden sist?