januar 2013 (kristellins)

cupcake bursdag

  Dato: 21.01.2013 Klokken: 18:36 Kommentarer: 2

Heisann!

Idag er lillesøsteren min 9 år og i den anledning befinner det seg nå masse søte jenter i huset. Skal straks løpe ut å finne meg litt kake, bilder fra bursdagen:
Nå står Rihanna på full guffe og jeg får snike meg inn på kjøkkenet å ta et kakestykke, ha en fin kveld folkens!

Synes om bildene?


 

Innkjøp fra Bergen

  Dato: 20.01.2013 Klokken: 19:34 Kommentarer: 9

Hei!

Var noen som ville se innkjøpene. Kjøpte ikke så mye fordi at jeg sparer til London.


SMYKKER // BIK BOK


KNIT // ONLY


SVART BLUSE // CUBUS


JAKKE // CUBUS


sneek peek på KJOLE // B YOUNG

Kjøpte meg verdens fiiineste ballkjole i Bergen. Den er kort framme og lang bak...åh lovee it! 

SYNES? :)
 

Bergen by - innkjøp?

  Dato: 19.01.2013 Klokken: 21:36 Kommentarer: 7

Heisann!

Idag dro jeg og lillesøsteren min til Bergen og møtte Inga der, var veeldig koselig. Vi shoppet og så spiste vi middag på Bølgen og Moi, sykt god mat. Tenker å lage ett innlegg med innkjøpene + litt annet imorgen? Noen som vil se innkjøp?Vil du ha innkjøp fra Bergen?

Winterdays

  Dato: 17.01.2013 Klokken: 15:48 Kommentarer: 4Igår hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge! Beklager for det, men jeg hadde et tonn med lekser og så måtte jeg gjøre ferdig forfatterprosjektet som jeg hadde framføring på idag. Det gikk veldig bra, håper og tror jeg. Vi hadde svømming i siste time og det er helt forferdelig fordi at det er så kaldt ute at håret stivner...baaah!

Er du lei av vinteren? Vinter VS sommer?

workout

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 21:32 Kommentarer: 0Akkurat kommet hjem fra en to timers fotballtrening INNE. Det var jaggu meg tungt. Vi hadde mye stafetter og løping + litt spilling med 4 på hvert lag og vi spilte en slags cup! Laget mitt vant, yey. Nå er jeg helt sykt sliten og trøtt, så skal ta å hoppe inn i dusjen, spise litt kveldsmat og jobbe med forfatterprosjektet.

Bildene er hentet fra We Heart It og satt sammen i pixlr, forresten. 

Hva trener du? Hvor ofte trener du? Liker du trening?

Jeffrey Campbell - hot or not?

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 15:26 Kommentarer: 3Jeffrey Campbell sko er bare såå hot! Noen av skoene er ganske spesielle, men de over synes jeg er ganske kule da..

Hva synes du om Jeffrey Campbell sko? Hot or not?

sommeren 2012

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 11:00 Kommentarer: 4Sommeren 2012 var perfekt! Jentekvelder, grilling, sene sommernetter, sol, varme, bading, ferie, solbriller, venner, solkrem, verdens beste tyrkia tur, nye vennskap osvosv. Sommeren 2012 brukte jeg på mine venner og jeg var i Tyrkia hvor jeg møtte en herlig gjeng med mennesker! 

Hvordan var din 2012 sommer?

Favoritt parfyme #1

  Dato: 14.01.2013 Klokken: 14:00 Kommentarer: 4
Min favorittparfyme #1 er helt klart Viva la Juicy fra Juicy Couture! Dette er den "La fleur" versjonen som har en litt mindre flaske og noen roser på baksiden. Denne kjøpte mamma og pappa til meg når de var i London for en god stund siden, men nå er den nesten tom. Nå skal ikke Kristina begi seg ut på å beskrive lukter her (er noe jeg absolutt ikke er så god til), men den har en veldig lett, søt og god lukt. Alle jenters drømmeparfyme!

Hvilken parfyme bruker du/er din favoritt?

perfect breakfast

  Dato: 14.01.2013 Klokken: 08:00 Kommentarer: 0Godmorgen min kjære lesere!

Nå sitter jeg ved kjøkkendisken og spiser dagens første måltid. Dagens første er dagens viktigste. Disse havrepannekakene smakker himmelsk. De er sunne og gode, jeg tok oppskriften fra Kristina Andersen og det du trenger for å lage disse pannekakene er:

♥ Ca 30 gram havregryn
♥ 1 egg
♥ 1 ts sukrin

Disse smaker helt herlig, elsker dem. Denne oppskriften holder til to pannekaker, men du kan også sette til mer havregryn om ønskelig. Pleier å ha på litt sukkerfritt syltetøy. Tommel opp for lettlagde, gode og sunne frokostpannekaker! Men nå må jeg nesten suse på skolen, håper dere får en superfin dag! 

Har du noen gode frokosttips? Skal du prøve disse?

Header til Lea Valencia

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 22:16 Kommentarer: 6

Heisann! 

Idag tok jeg min vanlige tur innom leaduvet.blogg.no og så så jeg tilfeldigvis at hun ville ha ny header så da tok jeg å laget en header som hun nå bruker:


Skikkelig glad for at hun likte den. Hadde aldri drømt om å lage header til en så superbra blogg som Lea har. Jeg anbefaler dere alle å gå innom bloggen hennes fordi at hun er så sykt flink med både foto, videoer og skriving. Så er hun en kjempesøt bergenserjente! 

Håper du likte headeren Lea! Hva synes dere om headeren?
 

New in

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 17:11 Kommentarer: 8Var en tur innom senteret i går og når jeg tilfeldigvis var innom Cubus hadde de en sånn kurv med masse salgsvarer. Så husker jeg at jeg så denne på Coverbrands og jeg hadde såå lyst på den, men jeg bestiller ikke så mye på nettet så fant jeg denne på Cubus av alle steder? Helt sykt, for jeg ante ikke at de hadde den der engang, aldri sett den der før. Det som topper kaka er at den var satt ned til 20 kr. 20KR!!! Jeg tvilte ikke før jeg slo til og det angrer jeg absolutt ikke på.

Denne her tørker sånn med en gang. Helt serriøst, den tørker på 10 sekunder. Også lukter den syykt godt, sånn herlig roselukt. På fredag hadde jeg rutørre hender, men nå er hendene mine silkemyke og har en svak duft av rose.

Har du prøvd denne? 

winter wonderland

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 15:41 Kommentarer: 8Idag kikket faktisk sola frem her på vestlandet, men fortsatt var det -10 grader. Miriam kom opp hit og så tok vi bilder av naturen og hverandre. Resultatet av fotoshooten + et innkjøp kommer i eget innlegg senere i dag! 

Dagen ble bare enda bedre da jeg så at Lea Valencia (leaduvet.blogg.no) likte headeren jeg laget til henne. SYKT HAPPY, det betyr såå mye :)

Har solen vist seg der du bor også? 

 

Justin Bieber

  Dato: 12.01.2013 Klokken: 14:23 Kommentarer: 6

Hei!

 

Idag tenkte jeg å ta opp Justin Bieber som ett tema. I det siste har det jo vært ekstremt mye mot Justin og jeg forstår ikke hvorfor han ikke kan få ha litt privatliv? Plutselig røyker han hasj og cut4bieber oppstår. Han blir saksøkt av en tidligere livvakt for vold? Skal Justin som mest sannsynlig er myyye mindre enn den livvakten klare å ta rotta på han? Livvakter er jo som regel kjempestore? Nei dette her må være et skrik om oppmerksomhet og mangel på penger fra denne livvakten sin side. 

Justin er en helt vanlig tenåringsgutt fra Canada som iløpet av få år har opparbeidet seg den største gjengen med fans man kan ha. Han er akkurat som meg og deg, en tenåring som lever livet. Han synger bra, har utseendet og personligheten. Hvorfor er folk så ekstreme mot han? Hva har enkelte imot han? Han har ikke gjort noen av dere noe som helst. Har han vært slem mot deg? Nei. Hvorfor går du da og hakker på han hele tiden? Er det fordi at han har suksess? Fordi at han har utseendet? Han får jenter til å dåne? Og det verste av alt; VOKSNE MENNESKER som sitter å rakker ned på den mest populære tenåringen i verden. Hvorfor det? Dere er voksne folk som rakker ned på en helt vanlig gutt med suksess.  "Han ser ut som en jente" eller "han er en jente" er setninger som ofte blir brukt om han. Han er en GUTT. Han heter JUSTIN BIEBER og sist jeg sjekket var det et guttenavn. Han ligner da slettes ikke på en jente? Når jeg hører folk, spesielt voksne folk si sånt blir jeg rett og slett sur. Tror du må få deg noen gode briller om du ikke ser forskjellen mellom en jente og Justin.

Justin skuffer heller aldri fansen sin. For de som har sett Never say Never så hater han å avlyse konserter fordi at da kommer fansen til å bli skuffet. Han avlyser ikke noen konserter dersom det ikke er helt krise. Som også sagt i filmen; tror ikke folk skjønner helt at når stemmebåndene til en sanger er syke er det akkurat det samme som om foten til en fotballspiller, eller hånden til en håndballspiller ikke fungerer. Han kastet til og med opp på scenen, men fortsatte. Han har gått på scenen med brukket bein og forkjølelse. Tror ikke ungdommen forstår hvor tøft det faktisk må være  for Justin. Han har fans rundt seg hvor nå enn han går, paparazzier som gjemmer seg i søppelkassene sine midt på natten, paparazzier som kjører etter han på gaten for å få bilde av han/bilen eller whatever. Han har ikke noe privatliv. Nå er han kjent og han kan ikke knipse med fingrene og så er han en vanlig gutt som får være i fred på gaten. Det er umulig. Tenk litt på det dere.Han står opp for fansen sin, spiller konsert på konsert på konsert og gir tusenvis av kroner til veldedighet. Han er et bra menneske. Slutt å hakke ned på han, han er en vanlig tenåringsgutt med mer suksess enn de fleste, han har følelser han også. Tenk litt på det før dere rakker ned på han.

Hva mener du om Justin Bieber?
 

smiiile

  Dato: 10.01.2013 Klokken: 21:14 Kommentarer: 20 blogging, sorry, sorry. Men har hatt sykt mye å gjøre idag. Måtte skrive en sykt lang gym egenvurdering, skrive på en bokmelding i norsk som skal være lang og utfyllende, holde på med forfatterprosjektet vi også har i norsk. Sorry, men skole må komme først. Nå har jeg akkurat spist en bedre kveldsmat og ser på sporløst forsvunnet, sykt spennende!

Har dere mye skole for tiden?

i love...

  Dato: 08.01.2013 Klokken: 15:36 Kommentarer: 2Elsk på disse produktene fra I Love... ! Raspberry&blackberry har den nydeligste lukten av alle kremer jeg noen gang har kjent. Jeg fikk dette settet til jul som består av en lipbalm, håndkrem og ett body butter. De lukter skikkelig himmel og er helt forelsket i disse produktene. Bodybutteret er så godt å smøre seg inn med etter å ha dusjet. Får myke ben og armer av den, deilig! Håndkremen har jeg meg meg hvor enn jeg går, har faktisk en sånn fra før som jeg har i pennalet og så har jeg denne nye hjemme, må ha - perfekt for tørre vinterhender. Lipbalmen gir myke lepper og faktisk litt rosafarge. Leppene ser mer "levende" ut på en måte. Himmelsk serie som MÅ testes ut!

Har du noen av disse produktene?

2013

  Dato: 07.01.2013 Klokken: 16:59 Kommentarer: 2Nyttårsaften i år var perfekt. Vi feiret sammen med noen venner av familien hos dem, var superhyggelig! Vi spiste vossakorv og pinnekjøtt og til dessert var det riskrem, sjokoladekake og sjokolade på menyen. Yummi! Vi lo og pratet og  spilte litt kort. Kl 12 var det tid for raketter, raketter er så fint!!!
//Canon EOS 550D

Synes? 

bokeh

  Dato: 06.01.2013 Klokken: 13:26 Kommentarer: 10
Watcha think?

fotoblogg?

  Dato: 05.01.2013 Klokken: 23:28 Kommentarer: 0

Hei! 

Har ikke fått blogget på en stund fordi at noe har skjedd med bildeopplasteren min, skjønner ingenting? Meen nå funker den igjen. Jeg tror denne bloggen kommer til å handle mer og mer om foto, redigering osv. Kommer nok til å skrive litt under og sånt om hverdag, mote, innkjøp osv. Men fokuset kommer til å være på foto.


Blir det bra med hovedfokus på foto?