(kristellins)

Bilde vs bilde

  Dato: 11.03.2013 Klokken: 21:15 Kommentarer: 0

Hei skjønne!

Dagen idag har vært en daff og kjedelig dag... mandag u know. Jeg har vært på skolen og ellers bare gjort lekser og tatt noen bilder. Så derfor lurer jeg på - hvilket av disse to bildene liker du best?

Ingen av bildene er redigert om noen måtte lure på det. Det er bare det at de er tatt med ulike innstillinger på kameraet :)

Bilde vs bilde? 
 

photos

  Dato: 09.03.2013 Klokken: 22:30 Kommentarer: 13

out

  Dato: 25.02.2013 Klokken: 17:56 Kommentarer: 0

Hei!

Hvert øyeblikk får jeg besøk av to venninner og vi skal først ta noen bilder før det blir mørkt også skal vi se en film, blir koseliig :) Dagen idag har kun bestått av skole + de to daglige episodene av Home&Away, haha er jo helt frelst! Braxton brødrene, Bianca, Charlie og Ruby er mine favoritter - er så u t r o l i g spennende for tiden. 


Hva gjør du idag? Ser du på Home & Away?
 

konkurranse hos: sofie kvelland

  Dato: 24.02.2013 Klokken: 17:02 Kommentarer: 0

Heisann hoppsann!

Kom over en konkurranse på Sofie Kvelland sin blogg. Konkurransen går ut på at man skal svare på noen spørsmål ang den nye Caffe Rosso som kan bli kjøpt hos 7ELEVEN :)


Hun deler ut hele 11 premier. Premiene er slike VISA-gavekort som du kan bruke i alle 7ELEVEN kiosker og alle steder, på nett og i vanlige butikker som tar VISA kort. Totalt skal premier for 3500 kr deles ut! 


Høres ikke dette veldig flott ut?


 

tanker rundt langrenn

  Dato: 24.02.2013 Klokken: 12:14 Kommentarer: 0

Hei!

Idag tenkte jeg å ta opp temaet langrenn. Langrenn blir diskutert opp, ned og i mente. Norge må levere. Norge må ta flest mulig gull (helst alle). Om Norge har en dårlig dag er det flaut. Om Norge ikke leverer er vi ikke verdens beste skinasjon lenger. 

Hvorfor er det sånn? Norge er verdens beste. Northug og Bjørgen er verdens beste skiløperer, men det folk ikke skjønner er at til og med de aller beste kan ha en dårlig dag. Folk skjønner det om en fotballspiller har en dårlig dag, men det samme gjelder for langrennsløpere! Etter dagens sprintstafett hagler det inn med stygge kommentarer på facebook og gudene vet hvilke andre steder. "Flaut" er en av kommentarene som kom inn på facebook. Skal jeg si deg flaut? Kommentaren din. Golberg og Northug er ikke maskiner. De er kjøtt og blod akkurat som du som skrev denne patetiske kommentaren. Golberg hadde en dårlig dag og det må vi bare godta. Vi kan ikke bli flaue over han pga en simpel dårlig dag! Det er da vel for pokker flere konkurranser i dette mesterskapet - så hvorfor klage? Norge tar uansett med seg det meste av medaljer som deles ut? Kan vi ikke bare la dem ha en dårlig dag da? 
Selv om Norge er verdens beste skinasjon så kan vi feile en gang i blandt. Vi er bare helt utrolige om vi skal psyke ned de løperene som representerer Norge som nasjon. Slutt å psyke dem ned om de har en dårlig dag - psyk dem opp! De går for Norge, respekter dem.

Norge er verdens beste skinasjon - selv om vi også har dårlige dager.

new in: ebay

  Dato: 23.02.2013 Klokken: 19:11 Kommentarer: 0
Synes?

saturday

  Dato: 23.02.2013 Klokken: 14:24 Kommentarer: 2

God dag!

I øyeblikket sitter jeg å ser på VM i langrenn - gutta som er i ilden nå. Og fikk dere med dere damene? For en dominans, Norge er de alleraller beste! Søsteren min kom akkurat inn med en pakke fra ebay som jeg tenker å vise senere i dag? Nydelig iphone deksel som kom idag, gjorde dagen virkelig :) Ute skinner solen og etter langrenn skal jeg og 3 andre ned på Kiwi å selge sånne fine bursdagskort der pengene går til Norway Cup kassa - vel hva gjør vi ikke for Norway Cup? Hihi.Vil dere se hva som skjulte seg i pakken fra Ebay?

anbefaling: mac mineralize skinfinish natural

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 18:45 Kommentarer: 0

Hei!Mac mineralize skinfinish natural er ett "baked powder" som betyr at selve pudderet er bakt og har en "kul" - ah, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Designet, noe som gjelder så og si alle mac produkter - det er jo nydelig! Svart, enkelt og classy. Dette pudderet har ikke god dekkevne, men heller litt dårligere dekkevne - noe som faktisk er poenget.

Dette produktet bruker jeg så og si hver dag. Påfører det etter jeg har tatt på concealer og evnt foundation. Jeg bruker det som ett pudder som skal matte ned huden og holde på plass sminken enda lengre. Jeg elsker dette pudderet! Det er det beste jeg har prøvd. Man ser ikke kakete ut etter å ha påført det og det som gjør at dette pudderet blir enda bedre er at det er lett å arbeide med, sitter hele dagen og holder sminken i tipp topp stand. Har du veldig fin hud og ikke trenger concealer eller foundation er dette en grei løsning i og med at det ser naturlig ut, har en helt ok dekkevne om du allikevel har lyst til å bruke noe sminke.Jeg bruker KICKS kabuki 110 å påføre dette med. Du får mer produkt på børsten om du bruker en kabuki børste, i og med at den er litt "hardere". Produktet ligger på rundt 250 kr - noe som er i en ganske stiv prisklasse, men om du er ute etter et bra pudder som varer lenge er dette en veldig god investering. Jeg har mitt i fargen "light plus" og kjøpte det på MAC butikken i Bergen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        dette produktet er IKKE sponset

Har du brukt/har lyst til å bruke dette?

escada cherry in the air

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 13:19 Kommentarer: 2

Hei!

Nå har Escada lansert en ny sommerparfyme, Cherry in the air. Dette er en limited edition parfyme og blogg.no gir ut 50 parfymer til 50 heldige bloggere som skriver om dette på bloggen sin. Jeg er ivertfall med og håper veldig på å vinne den, Escada sine parfymer er så utrolig utrolig gode og denne er nok intet unntak. 

 

siden sist..

  Dato: 22.02.2013 Klokken: 12:32 Kommentarer: 0


..har jeg vært i Bergen med både lillesøster og klassen, Rosendal med bestevenninna, gått på langrennski, vært myye med Helena og Sunniva og bare nytt vinterferien som uheldigvis snart er over. Da er det fullt fokus og tilbake til skolebenken. Jaja, har jo London å se frem til, så får minne meg selv på det ofte. 

 

Hva har du gjort siden sist?

cupcake bursdag

  Dato: 21.01.2013 Klokken: 18:36 Kommentarer: 2

Heisann!

Idag er lillesøsteren min 9 år og i den anledning befinner det seg nå masse søte jenter i huset. Skal straks løpe ut å finne meg litt kake, bilder fra bursdagen:
Nå står Rihanna på full guffe og jeg får snike meg inn på kjøkkenet å ta et kakestykke, ha en fin kveld folkens!

Synes om bildene?


 

Innkjøp fra Bergen

  Dato: 20.01.2013 Klokken: 19:34 Kommentarer: 9

Hei!

Var noen som ville se innkjøpene. Kjøpte ikke så mye fordi at jeg sparer til London.


SMYKKER // BIK BOK


KNIT // ONLY


SVART BLUSE // CUBUS


JAKKE // CUBUS


sneek peek på KJOLE // B YOUNG

Kjøpte meg verdens fiiineste ballkjole i Bergen. Den er kort framme og lang bak...åh lovee it! 

SYNES? :)
 

Bergen by - innkjøp?

  Dato: 19.01.2013 Klokken: 21:36 Kommentarer: 7

Heisann!

Idag dro jeg og lillesøsteren min til Bergen og møtte Inga der, var veeldig koselig. Vi shoppet og så spiste vi middag på Bølgen og Moi, sykt god mat. Tenker å lage ett innlegg med innkjøpene + litt annet imorgen? Noen som vil se innkjøp?Vil du ha innkjøp fra Bergen?

Winterdays

  Dato: 17.01.2013 Klokken: 15:48 Kommentarer: 4Igår hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge! Beklager for det, men jeg hadde et tonn med lekser og så måtte jeg gjøre ferdig forfatterprosjektet som jeg hadde framføring på idag. Det gikk veldig bra, håper og tror jeg. Vi hadde svømming i siste time og det er helt forferdelig fordi at det er så kaldt ute at håret stivner...baaah!

Er du lei av vinteren? Vinter VS sommer?

workout

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 21:32 Kommentarer: 0Akkurat kommet hjem fra en to timers fotballtrening INNE. Det var jaggu meg tungt. Vi hadde mye stafetter og løping + litt spilling med 4 på hvert lag og vi spilte en slags cup! Laget mitt vant, yey. Nå er jeg helt sykt sliten og trøtt, så skal ta å hoppe inn i dusjen, spise litt kveldsmat og jobbe med forfatterprosjektet.

Bildene er hentet fra We Heart It og satt sammen i pixlr, forresten. 

Hva trener du? Hvor ofte trener du? Liker du trening?

Jeffrey Campbell - hot or not?

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 15:26 Kommentarer: 3Jeffrey Campbell sko er bare såå hot! Noen av skoene er ganske spesielle, men de over synes jeg er ganske kule da..

Hva synes du om Jeffrey Campbell sko? Hot or not?

sommeren 2012

  Dato: 15.01.2013 Klokken: 11:00 Kommentarer: 4Sommeren 2012 var perfekt! Jentekvelder, grilling, sene sommernetter, sol, varme, bading, ferie, solbriller, venner, solkrem, verdens beste tyrkia tur, nye vennskap osvosv. Sommeren 2012 brukte jeg på mine venner og jeg var i Tyrkia hvor jeg møtte en herlig gjeng med mennesker! 

Hvordan var din 2012 sommer?

Favoritt parfyme #1

  Dato: 14.01.2013 Klokken: 14:00 Kommentarer: 4
Min favorittparfyme #1 er helt klart Viva la Juicy fra Juicy Couture! Dette er den "La fleur" versjonen som har en litt mindre flaske og noen roser på baksiden. Denne kjøpte mamma og pappa til meg når de var i London for en god stund siden, men nå er den nesten tom. Nå skal ikke Kristina begi seg ut på å beskrive lukter her (er noe jeg absolutt ikke er så god til), men den har en veldig lett, søt og god lukt. Alle jenters drømmeparfyme!

Hvilken parfyme bruker du/er din favoritt?

perfect breakfast

  Dato: 14.01.2013 Klokken: 08:00 Kommentarer: 0Godmorgen min kjære lesere!

Nå sitter jeg ved kjøkkendisken og spiser dagens første måltid. Dagens første er dagens viktigste. Disse havrepannekakene smakker himmelsk. De er sunne og gode, jeg tok oppskriften fra Kristina Andersen og det du trenger for å lage disse pannekakene er:

♥ Ca 30 gram havregryn
♥ 1 egg
♥ 1 ts sukrin

Disse smaker helt herlig, elsker dem. Denne oppskriften holder til to pannekaker, men du kan også sette til mer havregryn om ønskelig. Pleier å ha på litt sukkerfritt syltetøy. Tommel opp for lettlagde, gode og sunne frokostpannekaker! Men nå må jeg nesten suse på skolen, håper dere får en superfin dag! 

Har du noen gode frokosttips? Skal du prøve disse?

Header til Lea Valencia

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 22:16 Kommentarer: 6

Heisann! 

Idag tok jeg min vanlige tur innom leaduvet.blogg.no og så så jeg tilfeldigvis at hun ville ha ny header så da tok jeg å laget en header som hun nå bruker:


Skikkelig glad for at hun likte den. Hadde aldri drømt om å lage header til en så superbra blogg som Lea har. Jeg anbefaler dere alle å gå innom bloggen hennes fordi at hun er så sykt flink med både foto, videoer og skriving. Så er hun en kjempesøt bergenserjente! 

Håper du likte headeren Lea! Hva synes dere om headeren?
 

New in

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 17:11 Kommentarer: 8Var en tur innom senteret i går og når jeg tilfeldigvis var innom Cubus hadde de en sånn kurv med masse salgsvarer. Så husker jeg at jeg så denne på Coverbrands og jeg hadde såå lyst på den, men jeg bestiller ikke så mye på nettet så fant jeg denne på Cubus av alle steder? Helt sykt, for jeg ante ikke at de hadde den der engang, aldri sett den der før. Det som topper kaka er at den var satt ned til 20 kr. 20KR!!! Jeg tvilte ikke før jeg slo til og det angrer jeg absolutt ikke på.

Denne her tørker sånn med en gang. Helt serriøst, den tørker på 10 sekunder. Også lukter den syykt godt, sånn herlig roselukt. På fredag hadde jeg rutørre hender, men nå er hendene mine silkemyke og har en svak duft av rose.

Har du prøvd denne? 

winter wonderland

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 15:41 Kommentarer: 8Idag kikket faktisk sola frem her på vestlandet, men fortsatt var det -10 grader. Miriam kom opp hit og så tok vi bilder av naturen og hverandre. Resultatet av fotoshooten + et innkjøp kommer i eget innlegg senere i dag! 

Dagen ble bare enda bedre da jeg så at Lea Valencia (leaduvet.blogg.no) likte headeren jeg laget til henne. SYKT HAPPY, det betyr såå mye :)

Har solen vist seg der du bor også? 

 

Justin Bieber

  Dato: 12.01.2013 Klokken: 14:23 Kommentarer: 6

Hei!

 

Idag tenkte jeg å ta opp Justin Bieber som ett tema. I det siste har det jo vært ekstremt mye mot Justin og jeg forstår ikke hvorfor han ikke kan få ha litt privatliv? Plutselig røyker han hasj og cut4bieber oppstår. Han blir saksøkt av en tidligere livvakt for vold? Skal Justin som mest sannsynlig er myyye mindre enn den livvakten klare å ta rotta på han? Livvakter er jo som regel kjempestore? Nei dette her må være et skrik om oppmerksomhet og mangel på penger fra denne livvakten sin side. 

Justin er en helt vanlig tenåringsgutt fra Canada som iløpet av få år har opparbeidet seg den største gjengen med fans man kan ha. Han er akkurat som meg og deg, en tenåring som lever livet. Han synger bra, har utseendet og personligheten. Hvorfor er folk så ekstreme mot han? Hva har enkelte imot han? Han har ikke gjort noen av dere noe som helst. Har han vært slem mot deg? Nei. Hvorfor går du da og hakker på han hele tiden? Er det fordi at han har suksess? Fordi at han har utseendet? Han får jenter til å dåne? Og det verste av alt; VOKSNE MENNESKER som sitter å rakker ned på den mest populære tenåringen i verden. Hvorfor det? Dere er voksne folk som rakker ned på en helt vanlig gutt med suksess.  "Han ser ut som en jente" eller "han er en jente" er setninger som ofte blir brukt om han. Han er en GUTT. Han heter JUSTIN BIEBER og sist jeg sjekket var det et guttenavn. Han ligner da slettes ikke på en jente? Når jeg hører folk, spesielt voksne folk si sånt blir jeg rett og slett sur. Tror du må få deg noen gode briller om du ikke ser forskjellen mellom en jente og Justin.

Justin skuffer heller aldri fansen sin. For de som har sett Never say Never så hater han å avlyse konserter fordi at da kommer fansen til å bli skuffet. Han avlyser ikke noen konserter dersom det ikke er helt krise. Som også sagt i filmen; tror ikke folk skjønner helt at når stemmebåndene til en sanger er syke er det akkurat det samme som om foten til en fotballspiller, eller hånden til en håndballspiller ikke fungerer. Han kastet til og med opp på scenen, men fortsatte. Han har gått på scenen med brukket bein og forkjølelse. Tror ikke ungdommen forstår hvor tøft det faktisk må være  for Justin. Han har fans rundt seg hvor nå enn han går, paparazzier som gjemmer seg i søppelkassene sine midt på natten, paparazzier som kjører etter han på gaten for å få bilde av han/bilen eller whatever. Han har ikke noe privatliv. Nå er han kjent og han kan ikke knipse med fingrene og så er han en vanlig gutt som får være i fred på gaten. Det er umulig. Tenk litt på det dere.Han står opp for fansen sin, spiller konsert på konsert på konsert og gir tusenvis av kroner til veldedighet. Han er et bra menneske. Slutt å hakke ned på han, han er en vanlig tenåringsgutt med mer suksess enn de fleste, han har følelser han også. Tenk litt på det før dere rakker ned på han.

Hva mener du om Justin Bieber?
 

smiiile

  Dato: 10.01.2013 Klokken: 21:14 Kommentarer: 20 blogging, sorry, sorry. Men har hatt sykt mye å gjøre idag. Måtte skrive en sykt lang gym egenvurdering, skrive på en bokmelding i norsk som skal være lang og utfyllende, holde på med forfatterprosjektet vi også har i norsk. Sorry, men skole må komme først. Nå har jeg akkurat spist en bedre kveldsmat og ser på sporløst forsvunnet, sykt spennende!

Har dere mye skole for tiden?

i love...

  Dato: 08.01.2013 Klokken: 15:36 Kommentarer: 2Elsk på disse produktene fra I Love... ! Raspberry&blackberry har den nydeligste lukten av alle kremer jeg noen gang har kjent. Jeg fikk dette settet til jul som består av en lipbalm, håndkrem og ett body butter. De lukter skikkelig himmel og er helt forelsket i disse produktene. Bodybutteret er så godt å smøre seg inn med etter å ha dusjet. Får myke ben og armer av den, deilig! Håndkremen har jeg meg meg hvor enn jeg går, har faktisk en sånn fra før som jeg har i pennalet og så har jeg denne nye hjemme, må ha - perfekt for tørre vinterhender. Lipbalmen gir myke lepper og faktisk litt rosafarge. Leppene ser mer "levende" ut på en måte. Himmelsk serie som MÅ testes ut!

Har du noen av disse produktene?

2013

  Dato: 07.01.2013 Klokken: 16:59 Kommentarer: 2Nyttårsaften i år var perfekt. Vi feiret sammen med noen venner av familien hos dem, var superhyggelig! Vi spiste vossakorv og pinnekjøtt og til dessert var det riskrem, sjokoladekake og sjokolade på menyen. Yummi! Vi lo og pratet og  spilte litt kort. Kl 12 var det tid for raketter, raketter er så fint!!!
//Canon EOS 550D

Synes? 

bokeh

  Dato: 06.01.2013 Klokken: 13:26 Kommentarer: 10
Watcha think?

fotoblogg?

  Dato: 05.01.2013 Klokken: 23:28 Kommentarer: 0

Hei! 

Har ikke fått blogget på en stund fordi at noe har skjedd med bildeopplasteren min, skjønner ingenting? Meen nå funker den igjen. Jeg tror denne bloggen kommer til å handle mer og mer om foto, redigering osv. Kommer nok til å skrive litt under og sånt om hverdag, mote, innkjøp osv. Men fokuset kommer til å være på foto.


Blir det bra med hovedfokus på foto? 
 

Mine nyttårsforsetter for 2013

  Dato: 31.12.2012 Klokken: 13:35 Kommentarer: 0

Hei! 

Mine nyttårsforsetter er jeg veldig dårlig på å følge, men skal prøve veldig på det i 2013.


1. Fokusere mye på fotballen. Gjøre mitt beste på treninger og kamper, øve mye og bli enda bedre.
2. Bruke enda mer tid med venner. Bruke mindre tid på pc og tv.


3. Ta vare på alle de gode minnene fra 2012. Blant annet sydenturen til Tyrkia om sommeren der vi møtte noen fantastiske folk!


4. Fokusere mye på skole. Nå går jo jeg inn i mitt siste halvår av 10 klasse og da kommer det mye eksamener osv.
5. Kjøpe ting jeg virkelig vil ha og ikke bare ting jeg aldri kommer til å bruke. Kvalitet foran kvantitet.

 

Har du noen nyttårsforsetter?


 

Mitt 2012 #1

  Dato: 30.12.2012 Klokken: 16:31 Kommentarer: 4

Januar:Det var NM på ski her på Voss. En helt utrolig opplevelse å få se de store skistjernene stå på ski her. Skolene reiste opp å så på og jeg husker at det var en veldig spennende dag med masse masse vind. På bildene over ser du Therese Johaug, Marit Bjørgen, Nrk studioet og Petter Northug. Utrolig kult.

Februar:Var masse med venner og tok spesielt masse bilder ute. Vi tok med kjoler ute og i 20 minusgrader var det vel litt av ett syn å se jenter stå ute i kjole. Haha!

Mars&AprilVar mye i kirken siden jeg skulle konfirmere meg. Vi var på forberedelser, gudstjenester og samlet inn penger til Kirkens Nødhjelp. Jeg, Helena og Miriam gikk sammen og samlet inn penger, fikk tatt veldig lite bilder i og med at jeg var opptatt med konfirmasjonsforberedelser.

Mai:

COPYRIGHT: Svein Ulvund


Hadde mitt livs beste dag som konfirmant. Først i kirken og så selskap hjemme. Gode kaker, familie, bilder osv - akkurat  sånn som konfirmasjoner alltid er. Hadde en fantastisk dag!

Her var del 1 av mitt 2012. Synes?


 

Julegaver # 2

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 16:00 Kommentarer: 2

Del 3 kommer senere. Synes om del 2 av mine julegaver?


Candy heart

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 14:06 Kommentarer: 2Idag våknet jeg 12.30 og sitter nå og ser på Tour De Ski. Idag kommer tante og onkel og søskenbarna våre siden lillesøsteren min hadde bursdag igår. Flere bilder osv kommer senere idag. 

Synes om bildet?

Dagens bilder

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 21:08 Kommentarer: 6
Siden jeg feilet brutalt som bursdagsfotograf (til mitt forsvar så ble jeg bare jaget bort fra stuen og kjøkkenet, hehehe) så får dere heller se dagens bilder som jeg tok av katten når han satt så fredelig ute på ett bord. Jeg tok noen bursdagsbilder, men de får dere se imorgen heller.

Synes om bildene?

Cupcakes

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 18:25 Kommentarer: 0
Ble du sulten og fikk lyst på cupcakes nå? Hihi. Lillesøsteren min har bursdag idag og har derfor selskap med en gjeng med jenter. Det høres veldig godt fra kjøkkenet når de i dette øyeblikk spiser taco. I anledning bursdagen hennes lagde vi cupcakes med frosting og pyntet dem litt. Det ble faktisk ganske vellykket selv om vi brukte Toro muffins. 

Jeg har tatt på meg oppdraget som fotograf ikveld så bilder fra jentepartyet kommer ikveld eller imorgen, om jeg får noen vellykkede bilder såklart. 

Fikk du lyst på cupcakes nå? Synes om bildene?

Addicted to Essie

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 13:01 Kommentarer: 0Mine tre kjære bebier, hihi. Essie neglelakkene er helt fantastiske! Trenger kun ett strøk og de sitter kjempelenge på neglene. I tillegg er de jo veldig fine å se på da. JA - de koster 129 kr, men de er verdt hver eneste krone. 

Har du noen Essie neglelakker du er fornøyd med?

Lager headere

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 10:05 Kommentarer: 6

Hei! 

Idag føler jeg meg veldig i det gavmilde hjørnet og vil derfor lage headere til dere - om dere vil. Her er noen eksempel på hva jeg har laget:


Kravene for at jeg skal lage til deg er:
1. Bildene MÅ være i god kvalitet og helst litt "avlange" på en måte, da blir headeren finest.
2. Du må beholde skriften som viser at jeg har laget den.

Send inn bilder til meg - i kommentarfeltet via bloggen din eller på epost: kristina-u97@hotmail.com
Jeg bruker Photoshop til redigeringen. 

Vil du ha header?


 

Ssbk - Sofie Kvelland

  Dato: 27.12.2012 Klokken: 22:01 Kommentarer: 5

Hei! 

Jeg har tenkt til å starte med å anbefale blogger sånn av og til og derfor vil jeg at DU legger igjen din blogg så jeg kan sjekke den ut så kanskje det blir din blogg jeg anbefaler neste gang? :) Bloggeren jeg skal anbefale denne gang er Sofie Kvelland. Sofie er definisjonen av perfekt, helt sant virkelig. 


Sofie er en veldig inspirerende jente. Hun blogger om egentlig det meste, men hovedtemaet ligger på mote og fashion. Hun kler seg råbra, sminker seg like bra som hun kler seg og har virkelig den sansen for stil. Håret hennes er så utrolig fint, misunnelig til tusen, men hadde nok ikke passet det selv! Denne jenta er råflink til å skrive og ta bilder - noe som er en veldig god egenskap. Hun er 16 år, 16 år. Om du ikke leser denne bloggen går du glipp av veldig mye. Inspirasjon til tusen er Sofie. Du er virkelig en av mine favorittblogger! Digger deg :)

Leser du bloggen til Sofie? 

 

dagens detaljer

  Dato: 27.12.2012 Klokken: 12:59 Kommentarer: 0

Genser H&M - Klokke CMYK - Smykke CUBUS - Sko TIMBERLAND

Dagen idag skal bli brukt på å ta bilder til blogginnlegg og egentlig til bloggarbeid. Skal forhåndsskrive noen innlegg, men hva vil dere lese om? Kan du hjelpe meg? Bruk 10 sekunder på å skrive hva du vil lese om - det er det beste for meg og dere. Forresten; jeg vant i luke 24 på blush.no, ett gavekort på 200 kr! Skikkelig glad, jeg pleier aldri å vinne så det var kult at jeg vant. Men har heller ikke peiling på hva jeg skal velge meg da..

Hva vil du lese om på bloggen? Synes om dages detaljer bildene? 

Mine leppestifter

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 20:45 Kommentarer: 0Var noen som ville se - så versegod. 

Har du noen av de samme?

red lips

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 15:50 Kommentarer: 2Kjører på med røde lepper idag. Bare avslapping, spise julemiddagsrester, høre på musikk og spise julegodteri er vel det romjulen er til for eller hva? Imorgen skal jeg og en venninne gå julebukk, det skal jo bli interessant. Juletradisjon vet dere. Jeg lurte bare på en ting jeg - vil dere se leppestiftene mine? Litt av ett spørsmål, men men. Har dere fine lesere hatt en fin dag? Resten av julegavene kommer forresten i deler senere.

Skal du gå julebukk? Vil du se mine leppestifter?

Julegaver # 1 - Sminke

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 12:52 Kommentarer: 3Her er del en av mine julegaver. Resten av gavene kommer senere. Forresten; gå innom her - en søt jente har en kjempestor konkurranse der du blant annet kan vinne Acne skjerf, parfyme og klær fra Nelly. Jeg er ivertfall med, bli med du også!

Synes om del en av mine gaver?

- Kristina

gårsdagen

  Dato: 25.12.2012 Klokken: 19:04 Kommentarer: 1

Heisann! 

Skal jeg begynne å blogge på bokmål? Eller fortsetta å blogga på nynorsk? Vil veta kva du synes er best. Bokmål eller nynorsk? Igår var ein veldig koselig dag. Når me våkner får me eit blad og litt julegodis før me hopper inn i kosedressen og ser på Tre nøtter til Askepott. Tradisjon. Iphone bilder frå gårsdagen:
Mine gaver, såå fornøyd.

No skal eg straks fyka bort til noen venninner. Men fyst, vil du at eg skal blogga på nynorsk eller bokmål? Kva fekk du til jul?
SKAL EG VISA KVA EG FEKK TIL JUL? :) 

- Kristina 

My new love

  Dato: 25.12.2012 Klokken: 14:01 Kommentarer: 2

 

Ah, love love love! 

Kva fekk du til jul i år?

 

- Kristina 

God jul

  Dato: 24.12.2012 Klokken: 22:20 Kommentarer: 0

Hei!

 

Har hatt ein fantastisk dag. Har fått så mykje fint til jul. Håpar de har hatt ei superfin jul og fått mykje fint. Eg ska berre anbefala dekan å gå inn på julekalendaren til NEVER NAKED her. Annette Haga står bak nettbutikken. Med sin fantastiske smak for klede tar butikken inn ulike merker som bla.a Runwaydreamz, Jeffrey Campbell og Wildfox. Du kan delta heilt fram til 26 desember. Klikk deg inn og sjekk det ut :)

Q: Har du fått noko fint til jul? Og har du sjekka ut Never Naked på facebook?

- Kristina 

Favoritt sanger for øyeblikket

  Dato: 22.11.2012 Klokken: 22:00 Kommentarer: 0

 

Vinter, forkjølelse, bah

  Dato: 19.11.2012 Klokken: 23:27 Kommentarer: 0

Heisann hoppsann!

Pokker ta vinteren når det kjem til forkjølelse. Hoste, vond hals, tett nase, rennande nase og resten av regla. Den andre gongen eg blir forkjøla, på kva? 4 veker, jippi. Vinter. Neida. Joda. Haha, er jo positive ting med vinter og. Stearinlys, tepper, fleece, kakao, te, blogg, venner ++ andre (u)nyttige ting som å sløve i sofaen. Forkjølelse og at det blir så utrulig fort mørkt, er deprimerande. Kjem ikkje noko fint bloggbilde av meg idag, ser ikkje akkurat veldig flott ut i daffekle, stygg hestehale og eit fjes som er prega av hoste og sår hals.


Liker du vinteren? Kvifor? Kvifor ikkje? 
 

SNIKK SNAKK VIP JUSTIN BIEBER BILLETTER

  Dato: 18.11.2012 Klokken: 21:21 Kommentarer: 0

Hei igjen!

Kristin Gjelsvik og Belinda Jakobsen har jo, som sikkert de fleste veit ein serie som heiter SNIKK SNAKK. Det er virkelig mandagens høgdepunkt når ein ny "episode" kjem ut kl 20.00. Disse jentene er såå morsomme, søte og flinke. Stå på, beste serien eg har sett på lenge, elsker det og dekan.

 

              

Bilder lånt frå facebooksida til snikk snakk som du finner >>>>her<<<<<<

Krysser alt som kan kryssast på at eg vinn! 

 

BILDE VS BILDE

  Dato: 14.09.2012 Klokken: 20:58 Kommentarer: 2
1 VS 2? :)

Mine beste

  Dato: 05.08.2012 Klokken: 17:30 Kommentarer: 3

//Canon EOS 550D (?)

Bilder frå jentekvelden sist mandag med mine beste jenter. Utrulig kjekke kveld, sjå bort ifrå at det tordna og lynte sånn plutselig rett over oss, haha! Me grilla og bestemte at alle skulle sova over hos meg, blei stor suksess, må gjerast igjen :)"Mat fest" på torget

  Dato: 04.08.2012 Klokken: 22:31 Kommentarer: 2

Hei! Idag har eg vore på torget på ein slags "mat fest" der folk frå alle slags land solgte mat, godis, såper osv frå der dei kjem frå. Det var alt frå ost (sveits) til pølser (tyskland) til kaker (frankrike) til såper "nederland" til godteri. Ikkje akkurat billig, men dette var siste dagen dei var her så var koselig å sjå og smake på smaksprøvar. 

Kva har du gjort idag? Gaver fra lillesøster

  Dato: 04.08.2012 Klokken: 00:09 Kommentarer: 2Tuusen takk 

Dagens kupp

  Dato: 02.08.2012 Klokken: 23:35 Kommentarer: 3Bilde VS Bilde

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 20:26 Kommentarer: 2VS
Kva er finest? 1 eller 2?

Pakke i posten - beautybay

  Dato: 21.07.2012 Klokken: 20:21 Kommentarer: 4

IIIK, Too Faced powder blush - Who´s your poppy


BAREMINERALS get started kit - Light!!!!!

Wii, endelig fått pakken frå beautybay.com! Det er mykje billigare å bestilla der enn frå norsk side. Bursdagspresangen frå søstrene mine som eg fekk velga sjølv. Lykkerus :))

Synes om tingene?
Tyrkia savn

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 12:21 Kommentarer: 8Åå, som eg savner Tyrkia no! Varmen, bading, sol, folkene me møtte, showene og alt! Åå, e da noko rart at eg savner den fine plassen? :-)

Har du vore i Tyrkia evnt anna plass i sommar?  

Heaven

  Dato: 15.07.2012 Klokken: 17:59 Kommentarer: 0


// Privat

Synes om bildet? Og kva vil du lese om her på bloggen? :)

Tyrkia 2012

  Dato: 11.07.2012 Klokken: 14:09 Kommentarer: 2
Denne turen til Tyrkia er den beste nokonsinne! Eg møtte masse norske ungdommar, det var varmt (frå 35-42 grader i skyggen), fint hotell og fint opphold.

Har du vore i Tyrkia? Synes om bildene?

Idyllisk

  Dato: 10.07.2012 Klokken: 21:58 Kommentarer: 1


Favorittplassen min, vakker!

Synes om bildene? :)

PRINCESS

  Dato: 21.05.2012 Klokken: 23:20 Kommentarer: 1konfirmasjon tomorrow

  Dato: 04.05.2012 Klokken: 21:44 Kommentarer: 2

dagen er snart her! wish me luck :*

Maybelline lipstick

  Dato: 30.04.2012 Klokken: 16:55 Kommentarer: 1

Denne leppestiften kjøpte eg på lørdag då det var 30% på heile Cubus. Den koster egentlig 120 kr, men så kom den på rundt 80 kr som ikkje er noko å klage på i heile tatt. Eg har min i fargen 130 PEACH JUICE noko som passe meg perfekt i og med at eg har ganske mørke lepper frå før. Den er litt mørk med rosa i og eg bruker den kvar dag. Den er veldig mjuk å hå på leppene og den held seg fint og lenge. Eg anbefaler denne veldig!

friends are like stars - you don´t always see them, but you know they are always there

  Dato: 30.04.2012 Klokken: 12:23 Kommentarer: 0

gratulera med dagen søtaste jentene :* love u!