tanker rundt langrenn (kristellins)

tanker rundt langrenn

    DATO: 24.02.2013 KLOKKEN: 12:14

Hei!

Idag tenkte jeg å ta opp temaet langrenn. Langrenn blir diskutert opp, ned og i mente. Norge må levere. Norge må ta flest mulig gull (helst alle). Om Norge har en dårlig dag er det flaut. Om Norge ikke leverer er vi ikke verdens beste skinasjon lenger. 

Hvorfor er det sånn? Norge er verdens beste. Northug og Bjørgen er verdens beste skiløperer, men det folk ikke skjønner er at til og med de aller beste kan ha en dårlig dag. Folk skjønner det om en fotballspiller har en dårlig dag, men det samme gjelder for langrennsløpere! Etter dagens sprintstafett hagler det inn med stygge kommentarer på facebook og gudene vet hvilke andre steder. "Flaut" er en av kommentarene som kom inn på facebook. Skal jeg si deg flaut? Kommentaren din. Golberg og Northug er ikke maskiner. De er kjøtt og blod akkurat som du som skrev denne patetiske kommentaren. Golberg hadde en dårlig dag og det må vi bare godta. Vi kan ikke bli flaue over han pga en simpel dårlig dag! Det er da vel for pokker flere konkurranser i dette mesterskapet - så hvorfor klage? Norge tar uansett med seg det meste av medaljer som deles ut? Kan vi ikke bare la dem ha en dårlig dag da? 
Selv om Norge er verdens beste skinasjon så kan vi feile en gang i blandt. Vi er bare helt utrolige om vi skal psyke ned de løperene som representerer Norge som nasjon. Slutt å psyke dem ned om de har en dårlig dag - psyk dem opp! De går for Norge, respekter dem.

Norge er verdens beste skinasjon - selv om vi også har dårlige dager.