Justin Bieber (kristellins)

Justin Bieber

    DATO: 12.01.2013 KLOKKEN: 14:23

Hei!

 

Idag tenkte jeg å ta opp Justin Bieber som ett tema. I det siste har det jo vært ekstremt mye mot Justin og jeg forstår ikke hvorfor han ikke kan få ha litt privatliv? Plutselig røyker han hasj og cut4bieber oppstår. Han blir saksøkt av en tidligere livvakt for vold? Skal Justin som mest sannsynlig er myyye mindre enn den livvakten klare å ta rotta på han? Livvakter er jo som regel kjempestore? Nei dette her må være et skrik om oppmerksomhet og mangel på penger fra denne livvakten sin side. 

Justin er en helt vanlig tenåringsgutt fra Canada som iløpet av få år har opparbeidet seg den største gjengen med fans man kan ha. Han er akkurat som meg og deg, en tenåring som lever livet. Han synger bra, har utseendet og personligheten. Hvorfor er folk så ekstreme mot han? Hva har enkelte imot han? Han har ikke gjort noen av dere noe som helst. Har han vært slem mot deg? Nei. Hvorfor går du da og hakker på han hele tiden? Er det fordi at han har suksess? Fordi at han har utseendet? Han får jenter til å dåne? Og det verste av alt; VOKSNE MENNESKER som sitter å rakker ned på den mest populære tenåringen i verden. Hvorfor det? Dere er voksne folk som rakker ned på en helt vanlig gutt med suksess.  "Han ser ut som en jente" eller "han er en jente" er setninger som ofte blir brukt om han. Han er en GUTT. Han heter JUSTIN BIEBER og sist jeg sjekket var det et guttenavn. Han ligner da slettes ikke på en jente? Når jeg hører folk, spesielt voksne folk si sånt blir jeg rett og slett sur. Tror du må få deg noen gode briller om du ikke ser forskjellen mellom en jente og Justin.

Justin skuffer heller aldri fansen sin. For de som har sett Never say Never så hater han å avlyse konserter fordi at da kommer fansen til å bli skuffet. Han avlyser ikke noen konserter dersom det ikke er helt krise. Som også sagt i filmen; tror ikke folk skjønner helt at når stemmebåndene til en sanger er syke er det akkurat det samme som om foten til en fotballspiller, eller hånden til en håndballspiller ikke fungerer. Han kastet til og med opp på scenen, men fortsatte. Han har gått på scenen med brukket bein og forkjølelse. Tror ikke ungdommen forstår hvor tøft det faktisk må være  for Justin. Han har fans rundt seg hvor nå enn han går, paparazzier som gjemmer seg i søppelkassene sine midt på natten, paparazzier som kjører etter han på gaten for å få bilde av han/bilen eller whatever. Han har ikke noe privatliv. Nå er han kjent og han kan ikke knipse med fingrene og så er han en vanlig gutt som får være i fred på gaten. Det er umulig. Tenk litt på det dere.Han står opp for fansen sin, spiller konsert på konsert på konsert og gir tusenvis av kroner til veldedighet. Han er et bra menneske. Slutt å hakke ned på han, han er en vanlig tenåringsgutt med mer suksess enn de fleste, han har følelser han også. Tenk litt på det før dere rakker ned på han.

Hva mener du om Justin Bieber?
 

Veslemøy<3

12.01.2013 @ 22:09

Utrulig bra skreve Kristina! 100% einig med deg! <3

Lea Valencia

13.01.2013 @ 00:59

Du skriver dødsbra! :O

ps. jeg sendte deg en mail anngående headeren du lagde til meg :D

Lea Valencia

13.01.2013 @ 11:28

Sendte deg enda en mail, jeg, haha :D

Kristina

13.01.2013 @ 15:31

Veslemøy: Hihi Veslemøy, bra du er enig!

Kristina

13.01.2013 @ 15:32

Lea Valencia: Tusen takk! Betyr mye at du sier det, hihih :) Har sett og svart deg :)

Kristina

13.01.2013 @ 15:32

Lea Valencia: Sett og svart! :D